Publicerat: / Allmänt

Nytt år, nya möjligheter!

Det har gått 27 dagar av det nya året och det har redan hänt en hel del. Inte uppdaterat bloggen på jättelänge men nästan hela hösten var min motivation till allt ungefär 0. Nu har det dock börjat vända och jag ser verkligen fram emot den här våren.
 
Kommer ha nästan 5 veckors praktik i vår som börjar i maj. Är för en gångs skull inte ute i sista stunden med att fixa praktikplats utan har redan fått praktik på sportavdelningen på Corren i Linköping. Detta innebär dels att jag får chansen att arbeta med det jag vill arbeta med men också att jag får vara hemma i nästan 5 veckor och träffa alla saknade människor. Som jag längtar!
 
Har även två stycken hockeyresor inplanerade, den första redan imorgon. Då bär det av till Malmö med Angelica. Ryktas om att det kan bli en och annan likör43 med mjölk i bilen (det är ju faktiskt min sista dag som 22-åring). Nästa hockeyresa är den 6 februari med Sofia. Då är det Växjö som gäller och en riktig hockeyfest. Kan ju inte bli annat än succé!
 
Ska vi gå över till plugg- och jobbfronten går jobbfronten mycket bättre än plugget. Det är inte så smart att få en total motivationsdipp när man läser en C-kurs kan jag konstatera. C-uppsatsen som skulle vara klar den 8 januari är fortfarande inte klar... Men det löser sig nog under vårterminen! Jobbet går som sagt bättre. Tycker det är riktigt kul att hålla i gruppträningspass och förutom core och indoor är jag nu även godkänd att hoppa in och hålla challenge (stationsträning). 
 
Anledningen till att jag börjar blogga igen är dels för att jag vill träna upp mitt skrivande inför praktiken i maj och dels för att jag ska komma igång med ett träningsschema inför Göteborgsvarvet och vill kunna se utveckling och så här på bloggen. Det höjer motivationen lite om man måste skriva ner allt som är bra och mindre bra. Funderar på att skaffa ett aktivitetsband också för att förhindra att jag rör på mig för lite (vilket jag ofta gör, speciellt nu när man haft så mycket plugg)
 
Tills vi hörs får ni ha det så bra!
 
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo