Publicerat: / Allmänt

Idag är det en vanlig dag trots att det är min födelsedag!

Jaha, då har det gått ett helt år sen man fyllde år sist. Är det nu man ska inse att man blivit lite klokare och mer förståndig sen sist facebookväggen fylldes med grattishälsningar? Skulle inte tro det, känner mig precis lika oallmänbildad och dumdristig som förra födelsedagen. Bara lite äldre. Och alla som känner mig vet vad jag tycker om att bli gammal. Därför har jag bestämt mig för att inte göra en grej av den här dagen utan låtsas att den är som precis vilken annan dag som helst. Men den blir nog bra ändå :)
 
Var som sagt på hockey igår. Var väl ingen match att hurra för direkt, Färjestads spel imponerade inte alls men vi vann till slut på straffar. Och en sådan match får man väl vara glad för att få poäng överhuvudtaget så det var skönt med en vinst i alla fall! Dessutom är det alltid lika kul att träffa min bästa Vikingsyster!
 
Idag ska jag försöka få lite plugg gjort. Får se om man tar sig till stan en sväng ikväll men är inte jättepepp faktiskt - kommer fira min födelsedag nästa helg med min vapendragare istället! 
 
Ha det bra kamrater!