Publicerat: / Allmänt

And then all of a sudden, she changed

Idag är det en fruktansvärt bra tisdag! Jag vet inte ens varför, känner mig bara så glad idag. Så glad att jag bestämde mig för att springa en sväng efter jobbet trots att jag inte alls kände för det i det här halvtaskiga vädret. Sprang bara knappt 4 km men bättre än inget.
 
Länge sen jag bloggade sist men eftersom jag ändå är så glad så kan jag lika gärna överraska de få människorna som läser min blogg med ett inlägg. Tänker inte dra ett långt "det-här-har-hänt-sen-sist" inlägg för det har hänt alldeles för mycket.. Men snart är det i alla fall äntligen sommar! Inne på sista kursen i skolan vilket innebär b-uppsats. Inte direkt det roligaste jag har gjort.. 99% säker på att jag fick U på förra kursen också så det blir nog en hel del plugg nu på slutspurten.. Förutom det kommer jag även få finbesök i Halmstad av Amanda och Sanna och när skolan slutar den 5 kommer jag även att ta min väska och åka hem till Boxholm ett tag, hur länge är dock lite oklart!
 
Ser verkligen fram emot sommaren och allt kul som den har att erbjuda. Förutom att glida runt och bara ha kul kommer jag även jobba lite (förhoppningsvis rätt mycket) på riksbyggen och sen även hålla core+indoor en gång i veckan på Actic. Hela livet känns så fruktansvärt bra just nu, jag hoppas verkligen det håller i sig!
 
Nu måste jag plugga lite, vi hörs när vi hörs!