Publicerat: / Allmänt

Livet är en fest!

Lika värdelös som vanligt på att uppdatera er om mitt liv känner jag. Det händer som sagt var saker hela tiden men har ingen motivation till att skriva på bloggen.
 
Helgen som var började med skola på fredagen, sen gymmet en sväng innan jag drog till stranden med Helena. Badade för första gången i år i havet - underbart!! Sen drog vi ut på stan med lite fler folk från klassen och slutade på morfars. Kul kväll!
 
Lördagen stod i sportens tecken till att börja med - Johanna och Lisa kom hit så kollade vi först semifinalen mot Ryssland i hockey VM (som vi tyvärr förlorade), i pauserna kollade vi lite handboll och när hockey VM var slut var det bara att slå om till fotbollen - där gick det lite bättre iallafall och Elfsborg vann! Tänkte först bara ta en chillkväll innan vi fick spontanryck och drog till Värnamo istället. Lisa kunde tyvärr inte följa med men Helena hängde med istället! Riktigt kul kväll, kul att se något annat än Halmstad kan jag känna! ;)
 
Söndagen var rätt chill, köpte bakispizza till frukost och åkte sen bort och fikade hos Johannas kompis. Sen styrde vi Hjalle hemåt och jag fick äran att köra. När vi kom hem kollade vi bronsmatchen i hockey VM innan Johanna åkte hemåt och jag gjorde inte många fler knop den dagen.
 
Måndagen började med en sväng till gymmet för lite överkropp innan jag åkte iväg till Elgiganten på em för att hämta hem min kära dator. När jag kom hem lagade jag lite mat och sen tog jag en liten joggingrunda.
 
I förrgår började dagen kl 6 för att tvätta mellan 6-10. Efter det blev det gymmet, fruktansvärt trött så gick förbi Willys och handlade en celsius innan jag körde benpass på gymmet. Hem, äta och duscha innan jag och Johanna tog vårt pick och pack och drog till golfbanan en sväng. Sjukt kul men tappade koncentrationen och tålamodet andra varvet, måste träna upp det där tålamodet tror jag allt ;)
 
Igår tog jag 9.05 tåget från Halmstad till Falkenberg. Skulle nämligen på anställningsintervju. Dock var det 16 andra som också hade intervjuats så chansen att jag fick anställning känns inte bautastor, men jag hoppas såklart!! Dock låg stället 5 km från station så jag fick sammanlagt en mils promenad. Kom hem 15.00 igen och vilade ett tag för att sedan ladda om för att gå till gymmet. Har anmält mig till friviktsträning och igår stod benböj på schemat (stackars mina ben!) Gick riktigt bra iallafall, lyfte inte tungt men fick helt klart tips osv. När jag kom hem efter gymmet ringde jag mamma och pratade en stund, berättade bl.a om hur duktig jag skulle vara som skulle ägna kvällen till att plugga. Direkt när jag lagt på frågade Linnea mig om jag ville ut och sätta mig på en uteservering - och ja, ni kan ju räkna ut att det inte var ett så svårt val att välja mellan plugga och häng på en uteservering. Så det var bara att fixa sig för att dra ner mot stan. Hade en jättebra kväll verkligen och ångrar inte för en sekund att jag bytte bort mitt plugg ;)
 
Idag har jag i princip inte gjort någonting.. Haha så tragiskt. Gjort mitt bästa för att försöka plugga men motivationen finns inte där.. Lagade lite köttbullar och var och handlade en sväng. Nu sitter jag och äter godis (man får göra det en dag i veckan...) men har ätit alldeles för mycket och har ont i magen. Har iallafall vilat upp mig idag och längtar tills jag ska köra överkropp på gymmet imorrn!!
 
Efter gymmet blir det plugg, plugg och lite mer plugg innan det blir grillkväll hos Paula. Resten av helgen ska jag verkligen försöka hålla mig lugn, har typ inga pengar kvar...
 
Eftersom jag inte vill blogga egentligen så får ni stå ut med dessa tråkiga inlägg. Tyvärr!
 
Lite teknikträning ;)