Publicerat: / Allmänt

Bra dagar väntar!

Igår var det hela 3 veckor sen jag satte mig på bussen i Mjölby med min enkelbiljett till Halmstad, förstår inte att tiden går så fort. Jag minns hur nervös jag blev just när bussen började rulla för det var inte förrän då jag verkligen insåg att jag faktiskt skulle flytta 30 mil bort från alla människor där hemma som betyder så fruktansvärt mycket för mig. Under de här 3 veckorna har det varit väldigt blandade känslor - som jag sagt innan så tycker jag om Halmstad jättemycket men jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur mycket jag faktiskt skulle sakna alla där hemma i Östergötland. Vissa kvällar har det verkligen varit fruktansvärt. Jag vet att det kommer bli bättre med tiden - när jag kommit till rätta med allt här osv för jag trivs verkligen bra här nere men det kommer alltid finnas dagar då jag saknar att ha mina närmsta vänner inom några mils avstånd.
Hur som helst så har jag i alla fall bokat en resa hem på torsdag för att hämta resten av mina grejer samt träffa åtminstone några av mina underbara vänner och jag längtar verkligen hur mycket som helst!! På fredag blir det även fest och fira att bästa Muchen fyllt 20 år vilket kommer bli grymt!! Även Sofia kommer vara där vilket innebär att de 3 kusinerna åter igen kommer att vara i farten ;) På lördagsförmiddagen så kommer jag åka ner till Halmstad igen med mamma och pappa så ska vi fixa lite grejer till min lägenhet och så får jag tillbringa helgen med dem. Ser fram emot slutet av denna vecka så jag knappt vet vart jag ska ta vägen - denna hemresa kunde inte kunna kommit lägligare än vad den gör!
 
Imorgon ska jag också börja träna igen efter alldeles (!!!) för långt uppehåll. Ska även ta tag i pluggandet på allvar - ska bli så skönt att äntligen få lite struktur i vardagen igen. Kanske är det för att jag nyss pratade med Muchen i telefon (blir alltid så glad av henne) men just nu känns det mesta riktigt bra.