Publicerat: / Allmänt

Livet leker!

Alltså det är helt sanslöst vilka bra dagar jag har här hemma! Det är nog första gången någonsin som jag egentligen inte vill åka hem redan nu på måndag utan jag hade gärna stannat några veckor till. Träffar så fina människor hela dagarna och jag är bara så himla glad hela tiden.
 
I förrgår träffade jag förutom Jolly även Lydia. Vi hade inte träffats på jättelänge så det var jättekul att träffa henne - som jag saknar alla våra galna dagar vi hade förr i tiden när jag bodde hemma. Vi hade en nostalgidag och kollade på gamla filmer och åt kycklingsallad.
   Igår åkte jag till Michaela - också en sådan där människa som jag har saknat något så fruktansvärt. Vi beter oss nästan som syskon och har alltid så kul ihop. Vi pratade mest, tog en drink eller två och hade en jättebra kväll bara.
 
Nu ska jag packa inför midsommar, ska till Vadstena Camping imorgon och kommer inte hem igen förrän på söndag. Då blir det att packa ihop allt och på måndag åker jag hem igen.. Även min bror följer med och ska stanna hela veckan så det blir kul!
 
Ha det bra kompisar! Puss
 
Man vill bara ha ny hockeysäsong!!