Publicerat: / Allmänt

Hösten är äntligen här!

Jag vet inte hur många gånger jag har försökt tagit upp bloggandet nu - 5? 10? 15? Slutar alltid med samma sak, att jag lägger ner innan jag knappt hunnit börja. Säger inte att det kommer bli bättre eller annorlunda den här gången. Tycker bara att livet är så himla fruktansvärt bra så jag borde blogga mer, så att jag kan kolla tillbaka, läsa och komma ihåg hur bra man kan ha det om det kommer dagar i framtiden då det inte känns lika bra (eller så använder jag bara bloggen som en ursäkt så jag slipper ta tag i mitt plugg nu - men det låter ju inte lika bra)
 
Sommaren har flugit förbi. Större delen har bestått av jobb förutom de två första veckorna när jag var hemma i Boxholm. Främst har jag jobbat på Riksbyggen men även haft en del pass på Actic. Sommaren har faktiskt varit helt grym överlag och nu sitter man här, som ett barn på julafton. Det är ju faktiskt SHL premiär imorgon! Som jag har längtat!! Även om jag inte kan åka till Karlskrona och vara på plats imorgon så ska jag följa matchen om jag kan fixa cmore. Annars får jag hålla mig till lördag. Då är det nämligen ÄNTLIGEN dags för hemmapremiär - och självklart kommer jag vara där! Helhelg i Karlstad med Sofia och Muchen väntar. Såklart kommer man att träffa massa andra härliga människor också. Det kan inte bli annat än succé!
 
Nä, jag måste nog plugga lite ändå (eller i alla fall fortsätta kolla PSG-MFF), tänkte mest titta in och säga att jag lever och att livet är på topp. Vi hörs när vi hörs! 
 
Min fina vapendragare, snart ses vi <3
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo