Publicerat: / Allmänt

Dags för uppdatering!

Kanske ska försöka skärpa mig med bloggen. Kan ju vara kul att kunna läsa längre fram vad som hände när man var 22 år och lite halvgalen, haha. 
 
Sitter just nu hemma i Boxholm och tittar på Sverige-Montenegro. Åkte hem till lilla Boxholm den 5 juni så jag har varit här i lite mer än en vecka och bara haft fina dagar med massa saknade människor. Sprang även Linköpings Halvmarathon förra lördagen och kom runt trots att jag knappt tränat.
   Idag har jag varit i Linköping med mamma och sen åkte vi till mormor och morfar för att fira mormor som fyllde år. Jag passade på att gå bort en liten sväng till Mimmi också, riktigt kul att träffa henne igen! Vi hade en del att prata om och jag ska ev. komma bort imorgon igen och rida hennes häst lite grand.
   Resten av veckan kommer enbart bestå av att träffa massa saknade människor. Imorgon ska jag först till Tranås och kolla på Muchens lägenhet och sen ev. till Skänninge och rida Omega. Blir så glad av alla fina här hemma och det är så synd att jag träffar dem så sällan. Ska förhoppningsvis träffa Jolly någon gång i veckan också - som jag saknat den fina, lilla, vita ponnyn!!
 
Orkar inte skriva så mycket idag, men vi hörs!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo